Menjana Pendapatan Bersama Shaklee


Peluang jana extra income bersama group JUTAWAN

Kenapa saya pilih Shaklee sebagai business online saya? Kenapa anda perlu join group saya -JUTAWAN..Lets EDGes..
_______________
 1. SHAKLEE -Company yg stabil sejak 1956- lebih 50tahun di pasaran.Ia tertua di pasaran makanan tambahan dan pastinya kukuh dan hebat
Sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

2.Produk yg berkualiti -Salah satu produknya yg pertama dicipta- Vitalized Mineral, dirumus pada 1915. Ia produk yg harmoni dgn alam semulajadi dan terbukti dgn ujian klinikal. Apabila anda memilih produk Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal.Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.Produk-produk Shaklee merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh kumpulan Pakar Sains Kesihatan. Shaklee juga merujuk kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam Institusi akademi dan perubatan.

 3.Pelan Jualan Menarik Shaklee
Anda berpeluang menikmati bonus skim yg shaklee tawarkan, tiada limit RM, berpeluang mengikuti trip2 international dan local secara percuma, berpeluang mendapat recognition (trophy dan cash) dari Shaklee, berpeluang membina empayar bisnes anda sendiri baik secara part time atau full time..dan hasil daripada apa yg anda kongsikan dgn mereka diluar sana. its priceless... Bermula dengan modal hanya RM 75 jerrr....
[RM 65 - daftar ahli Shaklee + RM 10 - postage kos utk penghantaran starter kit by Shaklee (M) Sdn.Bhd]

Jadi, kepada sesaper yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan ingin menjana pendapatan sehingga 5, 6 angka dengan Shaklee bersama GROUP EXCLUSIVE tertutup di bawah bimbingan saya, anda amat dialu-alukan..
bimbingan berterusan sehingga sama-sama berjaya....
tiada istilah kawan tinggal kawan...
saling bantu-membantu antara satu sama lain...

Boleh hubungi saya melalui telefon atau emel seperti yang tertera di bawah (^______^)
Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...